Online reserveren

Het adres is Kerkstraat 7 – Veere. Deze straat is niet toegankelijk voor auto’s.

Koffers uitladen aan voorzijde: Kapellestraat ter hoogte van nr. 27. Dit is ongeveer 30m van onze voordeur. U mag uw auto hier niet parkeren.

Ingang aan de achterzijde: Oudestraat 12 = tegenover nr. 29/31 – de smalle poort is de toegang tot onze parkeerplaats en achteringang.

 

In heel de stad Veere is er het hele jaar alleen parkeren voor vergunninghouders en betaald parkeren van 1 april t/m 31 oktober op de grote parkeerplaatsen. Voor meer informatie over parkeren klikt u hier.

 

Route naar Veere:

Vanaf de A58: neem de NIEUWE rondweg Middelburg afslag nr. 38 op de A58. Direct na het Dampoort aquaduct neemt u de afslag Veere. Volg de Veerseweg de N663 naar Veere. Op de rotonde bij Veere de 1e afslag. Rechtdoor rijden en dan komt u vanzelf uit bij de Oudestraat = achterzijde Bed en Brood. Iets eerder, aan het einde van de Veerseweg kunt u al rechtsaf naar het parkeerterrein aan de Kanaalweg Westzijde.

Vanaf de N57 dammenroute: neem ter hoogte van Vrouwenpolder de afslag VEERE. Na ongeveer 5 kilometer neemt u de eerste afslag links en rijdt u Veere in. Via de Mijnsherenstraat en rechtsaf de Wagenaarstraat in kunt u aan het einde links af naar de Oudestraat of rechts+direct weer links naar de Kanaalweg Westzijde.