Online reserveren

4 tulpen classificatie

Bed en Brood in Veere is deze week officieel ingedeeld in de klasse van vier tulpen. Dit is de één na hoogste kwaliteitsklasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. Bed en Brood ontving de vier tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

 

Enkele opmerkingen uit het rapport van de mystery guest: “vriendelijke ontvangst, prima kamers, uitstekend ontbijtbuffet, mooie gemeenschappelijke kamer, fraaie historische tuin met terras en parkeerplaats voor gasten“.

 

De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B's en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B’s worden gerangschikt in klassen van 1 t/m 5 tulpen. Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland en de controle gebeurt door middel van mystery guests.

"Een bed & breakfast met vier tulpen heeft een uitstekend kwaliteitsniveau. Het interieur van het bed & breakfast is luxe en aan het exterieur is veel zorg besteed. U mag een hoge kwaliteit verwachten met veel voorzieningen en een uitstekende service”, aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland.