prev next

Route en parkeren

Achteringang en parkeerplaats Bed en Brood : Oudestraat 12, 4351AV – Veere

Gratis parkeren op 2 minuten lopen afstand: Kanaalweg Westzijde, 4351RE – Veere

Het adres is Kerkstraat 7 – Veere. Deze straat is niet toegankelijk voor auto’s.

Koffers uitladen aan voorzijde: Kapellestraat ter hoogte van nr. 27 – de ingang van de Kleine Kerk. Dit is ongeveer 30m van onze voordeur. U mag uw auto hier niet parkeren.

Ingang aan de achterzijdeOudestraat tegenover nr. 31 – de smalle poort is de toegang tot onze parkeerplaats en achteringang.

In heel de stad Veere is er alleen parkeren voor vergunninghouders. U kunt BETAALD parkeren op de Kaai, Bastion, Oranjeplein, de Gedempte Haven en het Mauritsbolwerk.

U kunt GRATIS parkeren op een deel van de grote parkeerplaats aan de Kanaalweg Westzijde. Op 1 minuut lopen van Bed en Brood.

Op het Mauritsbolwerk geldt een parkeertarief van slechts EUR 2,50 per dag, te betalen bij de parkeerautomaat op de parkeerplaats. Dit is het “gele parkeerterrein” op onderstaande plattegrond.

Route naar Veere:

Vanaf de A58: neem de NIEUWE rondweg Middelburg afslag nr. 38 op de A58. Direct na het Dampoort aquaduct neemt u de afslag Veere. Volg de Veerseweg de N663 naar Veere. Op de rotonde bij Veere de 1e afslag. Rechtdoor rijden en dan komt u vanzelf uit bij de Oudestraat = achterzijde Bed en Brood. Iets eerder, aan het einde van de Veerseweg kunt u al rechtsaf naar het parkeerterrein aan de Kanaalweg Westzijde.

Vanaf de N57 dammenroute: neem ter hoogte van Vrouwenpolder de afslag VEERE. Na ongeveer 5 kilometer neemt u de eerste afslag links en rijdt u Veere in. Via de Mijnsherenstraat en rechtsaf de Wagenaarstraat in kunt u aan het einde links af naar de Oudestraat of rechts+direct weer links naar de Kanaalweg Westzijde.

Alle rechten voorbehouden 2010 | Bed en Brood | Grafisch Ontwerpbureau Franke