prev next

Op KANTreis naar Veere

Arrangement met 2 overnachtingen en een kennismakingsworkshop kantklossen in Museum De Schotse Huizen: u leert in één middag de grondbeginselen van het kantklossen en maakt een eenvoudig werkstuk. Iedere dinsdag van mei tm oktober 2014 om 13.30-16.00 uur. Dit arrangement is inclusief:

- 2 overnachtingen, incl. ontbijt voor 2 personen, tegen gereduceerd tarief per kamer
- 2 toegangsvouchers voor workshop kantklossen, incl. consumptie. tww. EUR 17,50 per stuk
- te boeken van mei tm oktober 2014 – bij aankomst op zondag tm dinsdag, voor 2 nachten of meer – reserveren via “online reserveren”.

Arrangement “Schilder je leven”

Wat is de rode draad in mijn leven?
“De rode draad” is een twee daagse cursus. Door middel van tekenen en schilderen maak je deze innerlijke beelden zichtbaar. Dit geeft inzicht en maakt ruimte voor een nieuw uitzicht!
Cursus en overnachting bij Bed en Brood vanaf EUR 245,- per persoon.

Vergaderarrangementen

Bij Bed & Business hoort ook de mogelijkheid voor vergaderingen. Bed & Brood heeft 2 ruimtes waar u een kleinschalige vergadering kunt hebben.

Het ruime pand en de rustige, inspirerende omgeving bieden vele mogelijkheden voor boardmeetings, presentaties, trainingen en brainstormsessies.

Float & Massage Arrangement

In samenwerking met het Float & Massage Centrum Zeeland te Vrouwenpolder bieden wij onderstaand floating arrangement. Er zijn ook mogelijkheden voor massages bij Bed en Brood op lokatie, uitgevoerd door het Float & Massage Centrum Zeeland.

Bruidsarrangement

Veere is al een unieke en zeer geliefde trouwlocatie in Zeeland. Bed en Brood heeft zonder twijfel één van de mooiste “Love Suites” van heel Zeeland. U overnacht in een zeer grote monumentale kamer. De kamer heeft een heerlijk hemelbed, een lekkere zithoek, een luxe twee-persoons jacuzzi en een rainshower. Tot in de kleinste details staat bij deze kamer één ding centraal : “Amour”

Alle rechten voorbehouden 2010 | Bed en Brood | Grafisch Ontwerpbureau Franke