prev next

Op KANTreis naar Veere

Arrangement met 2 overnachtingen en een kennismakingsworkshop kantklossen in Museum De Schotse Huizen: u leert in één middag de grondbeginselen van het kantklossen en maakt een eenvoudig werkstuk. Iedere dinsdag van mei tm oktober 2014 om 13.30-16.00 uur. Dit arrangement is inclusief:

- 2 overnachtingen, incl. ontbijt voor 2 personen, tegen gereduceerd tarief per kamer
- 2 toegangsvouchers voor workshop kantklossen, incl. consumptie. tww. EUR 17,50 per stuk
- te boeken van mei tm oktober 2014 – bij aankomst op zondag tm dinsdag, voor 2 nachten of meer – reserveren via “online reserveren”.

Vergaderarrangementen

Bij Bed & Business hoort ook de mogelijkheid voor vergaderingen. Bed & Brood heeft 2 ruimtes waar u een kleinschalige vergadering kunt hebben.

Het ruime pand en de rustige, inspirerende omgeving bieden vele mogelijkheden voor boardmeetings, presentaties, trainingen en brainstormsessies.

Float & Massage Arrangement

In samenwerking met het Float & Massage Centrum Zeeland te Vrouwenpolder bieden wij onderstaand floating arrangement. Er zijn ook mogelijkheden voor massages bij Bed en Brood op lokatie, uitgevoerd door het Float & Massage Centrum Zeeland.

Bruidsarrangement

Veere is al een unieke en zeer geliefde trouwlocatie in Zeeland. Bed en Brood heeft zonder twijfel één van de mooiste “Love Suites” van heel Zeeland. U overnacht in een zeer grote monumentale kamer. De kamer heeft een heerlijk hemelbed, een lekkere zithoek, een luxe twee-persoons jacuzzi en een rainshower. Tot in de kleinste details staat bij deze kamer één ding centraal : “Amour”

Alle rechten voorbehouden 2010 | Bed en Brood | Grafisch Ontwerpbureau Franke